Zwanis Eday!
Alhamdulillah , 03.12.16
Kami da bertunang,


"aku nak kau tahu. aku cinta kau, dan aku hanya mahu lihat kau bahagia
walau bukan dengan aku . yang aku mahu KAU BAHAGIA.
kau layak bahagia!
kau wajib bahagia!
Allah, bahagiakan die itu sahaja yang aku minta"

ayat ni copy kat post sebelum2 ni, mse ni tengah sedu , mase ni seolah bakal kehilangan ,
seolah2 pertemuan hanya satu persingahkan
tp betullah aku x sangka pertemuan ni akan sampai ke tahab ni,
cuma mase ni ak betul2 takut kehilangan, aku seolah da bersedia, xpe kalau bukan jodoh
kau gn aku tetap akan jadi kawan kan , tapi mase ni ak takut seolah kawan pon kau x mahu,
masa ni ak serah sepenuhnye pada ALLAH, aku serah bulat bulat ! serah dalam tawakal, aku type sekarang pon sebak, allahuakbar , aku x nak hilang kau ~

Alhamdulillah da jadi tunang sekarang :)
Tapi dalam masa sama aku tetap dalam jaga2 sungguh tempoh ini hanya 1 cubaan untuk di satukan ,
tiada daya nak robek hati lalu intai isinye, tiada daya jenguk apa yg di susun indah dri DIA .
maka tetap dengan doa, ya allah berikan jalan terbaik kepada kami, permudahkan usaha kami, berkati hubungan ini, moga kekal di dunia dan akhirat menjadi kekasih yg diredhi mu,

Doakan yg baik baik ye

Serah saja semua pada Dia , andai sakit pasti ad hikmahnye andai bahagia , syukurlah ini jalan cerita kita :)
Tiba2 ingat zaman lari bila nampak makcik ni kat pasar haha ,
 ape yg segan sgt x tau la sekarang dah duduk sama2 dekat pelamin tunang :*
terima kasih mak berdua heroin dalam love story kami.

Yeayy haha


Terima Kasih kasi bunga , 
bunga tu its just symbolic , 
sy terharu tengok awk sorok segan awk utk buat sy happy kt ats tu, 
inshallah  
one day allah akan happykan awk , 
btw i pun x pasti sejak bila i suke bunga haha 
love you ~

Nnti lepas kawin iols kasi die bace ea hehe
tamat
anisa

Comments

Popular posts from this blog