Perfect 10!


Assalamualaikum..
Mcm pelik pulak nak type entry utk someone ni .. huhu
Yeah today nak update pasal seseorang yang berada dalam check list insan2 terpenting saya!
Sound so sirius ehh?
Nak story about Sahrulizwan bin Ibrahim .. 
Siapa die?
ORANG KAMPUNG- kami duduk 1 kampung hehe
SENIOR SEKOLAH-kita pernah 1 sekolah until 2006. & die tua setahun .. tua oke ..haha
KAWAN BAIK- Yup sangat baik dulu..(nak mcm dulu2 balek boleh?)
EX BOYFRIEND-(kalau dapat putar balek masa, i hope dpt skip chapter ni)
;(
MUSUH- yup time ni i x boleh ambik tw pasal u, jeles!marah!benci!tapi rindu tapi sayang~ adeeehhh mcm anak2 sgt kan haha
Bff!- yup kitorang kawan balek .. dan saya tanam ego saya sebab saya sangat rindu the only BFFL (best frends for life)saya.. 
BISS PATNER-jual perfume kan.. pdhal banyak kot plan kita 
MOTIVATOR - die tempat luahan perasaan ..tempat kumpul nasihat (will miss u nasihat yang berbakul2 tu)
MR GOOGLE- hee tempat i tanye berjuta2 soalan yg kebiasaan org lain tanye kt google.. wlwpun die x tau pasal tu die akan carikan jugak semua tu thats y.. i ask die je .. (pemalasnye aku)


sangat banyak character die dalam hidup ni 
Bila flashbacks balek jalan hidup ni i akan salahkan diri i dan diri u.. yup i xkan salahkn diri i shj atau diri u je.. sbb i tw kita sama2 salah.. bagi i x perlu nak persoalkan lagi ini jalan hidup yg da di tentukan kan.. berpisah sebab bende2 kecik.. lama sangat berpisah nye.. ego buat i sendiri lupa siapa sebenarnye u dalam hidup i.. mngkin u x rasa .. sebab jalan hidup kita allah da hadirkan ramai sangat org tp bg i, siapa pun org yg datang tetap x boleh tukarkan "tempat" seorng sahrulizwan dalam hidup i..

Masa kita lost contact.. i selalu sangat mimpi u.. haha i selalu doakan moga2 hubungan kita baik balek and i x nk ilang kawan mcm u.. mase tu feeling missing sgt..sampai satu hari kita da berbaik. Tapi hati i goyah (pengakuan berani mati).. i terpaksa cari jalan utk lost contact blek dengan u bukan sebab i benci atau x suke.. tapi sebab perasaan ingin memiliki tu makin merosakkan keadaan . sebab tu i nak take step utk kawal hati i. I cuba jauh dari u i nak jadi yg terbaik utk semua..

Syukur alhamdulillah Allah hadirkan u tepat pada waktu nya, i syukur sangat .. terima kasih sebab datang balek dan jadi mcm dulu wlwpun kekok mse mula2 aritu..
Saya x tahu ap dalam hati awak .. tapi dalam hati saya sy sangat bersyukur Allah makbulkan doa sy.. lama saya doakan persahabatan ni kembali mcm dulu dan allah makbulkan doa sy..

Setahun kot kita berkawan balek.. Banyak yang awk sedarkan sy... mungkin awk xsedar setiap kali sy dalam kesusahkan awk akan ad.. kadang2 tgh2 mlm time tersedar dari tido.. time tgh menangis . 25 hrbulan dan mcm2 lagi haha banyak kan.. moga memori2 ni x terpadam.

Kita x tahu ap yang akan berlaku esok dan akan datang. Moga allah permudahkan urusan awk dunia akhirat.. Moga jadi anak yang baik, dapat jodoh & masa depan yg bahagia .. inshaallah org baik allah akan hadirkan yang baik2 ..
Jangan lupa saya , ~

So now day.. take care you journey ..
Buat sesatu untuk diri sendiri.. i percaya u can do it.. banyakkan bersabar kuatkan hati.. kalau rase down cepat2 ingat mak u kat kg :)
May allah bless u ..
Will miss u..
Tq iwan utk semua ni moga allah membalas semua jasa awk kat saya.. sy x kan lupa ..  in sha Allah..
Saya sayang awk.. kadang2 sy cnfius layak ke sy nak sayang awk.. kadang rasa sayang tu melebihi syg sy kepada seorang kawan.. tapi dont worry saya sedar ia akan merosakkan hubungan persabahatan kita..
Saya percaya qada dan qadar.
Bila org tanya pasal kita jwpan saya
"Ada jodoh kawin xde jodoh kawan"


H
Haha ingat lg pic ni?? Flashback sgt kan 

Gamba u masa 6 tahun kot yg i curi aritu i simpan dalam frame , maaf gamba tu da xde skrng.  (Nages)

Pic len x boleh nak upload.. nnti i edit blek hehe .. saje up sini kot2 nti i da xde boleh la bace ,mne tw rindu i tiba2 .. 
i saje update blog ni sbb sblm ni pown blog ni i update psal u je bnyak huhu tp i delete daa..

sahrulizwan Mr perfect 10! Good Luck,MiSsU
  


Comments

Popular posts from this blog