Posts

Showing posts from June, 2015
Image
Perfect 10!

Assalamualaikum.. Mcm pelik pulak nak type entry utk someone ni .. huhu Yeah today nak update pasal seseorang yang berada dalam check list insan2 terpenting saya! Sound so sirius ehh? Nak story about Sahrulizwan bin Ibrahim ..  Siapa die? ORANG KAMPUNG- kami duduk 1 kampung hehe SENIOR SEKOLAH-kita pernah 1 sekolah until 2006. & die tua setahun .. tua oke ..haha KAWAN BAIK- Yup sangat baik dulu..(nak mcm dulu2 balek boleh?) EX BOYFRIEND-(kalau dapat putar balek masa, i hope dpt skip chapter ni) ;( MUSUH- yup time ni i x boleh ambik tw pasal u, jeles!marah!benci!tapi rindu tapi sayang~ adeeehhh mcm anak2 sgt kan haha Bff!- yup kitorang kawan balek .. dan saya tanam ego saya sebab saya sangat rindu the only BFFL (best frends for life)saya..  BISS PATNER-jual perfume kan.. pdhal banyak kot plan kita  MOTIVATOR - die tempat luahan perasaan ..tempat kumpul nasihat (will miss u nasihat yang berbakul2 tu) MR GOOGLE- hee tempat i tanye berjuta2 soalan yg kebiasaan org lain tan…